Winnen met Roulette

Uiteraard draait het bij roulette spelen natuurlijk om één ding namelijk winnen met roulette. Winnen met roulette kan heel eenvoudig zijn als je weet welke strategie je moet toepassen. Door het spel veel te spelen leer je zelf een tactiek te ontwikkelen. Speelervaring kan je opdoen door het spel eerst gratis te spelen en later met echt geld. Maar je kan er ook voor kiezen om direct te beginnen om roulette voor geld te spelen. Bij de meeste online casino’s ontvang je namelijk een leuke welkomstbonus. Het extra speelgeld wat je hiermee verdient kan je vervolgens inzetten om jouw roulette strategie uit te voeren. 

Winnen met roulette kan op verschillende manieren. Één van de manieren is door het risico te spreiden. Je kan risico spreiden door op meerdere getallen in te zetten. Je kan er voor kiezen om een split inzet te plaatsen, dit betekend dat je één fiche inzet op twee nummers. Maar je kan er ook voor kiezen om toch een straight inzet te plaatsen. Alleen plaats je de straight inzet niet meer alleen op één nummer, maar op meerdere nummers. Je wint met een straight inzet namelijk vijfendertig keer je inzet terug. Hierdoor kan je een aantal rondes verliezen zonder dat je echt verlies maakt. Dit zorgt ervoor dat winnen met roulette eenvoudiger wordt. Vaak is er wel de regel dat als je voor bepaalde nummers kiest je hier bij moet blijven. Je ziet namelijk regelmatig dat als je het opgeeft jouw nummer net valt. Er zijn ook roulette spelers die als roulette strategie maar op één nummer inzetten. Je kan zo vierendertig rondes spelen en nog steeds winnen. Er is alleen één ding zeker als je wilt winnen met roulette dan heb je geduld nodig. Natuurlijk is het niet motiverend als je tien rondes achter elkaar verliest. Maar als je in ronde vijftien ineens wel wint dan hou je er een flinke winst aan over. Hierdoor is niet alleen een roulette strategie handig, mar ook veel geduld. 

Een andere roulette strategie als je wilt winnen met roulette is dat je niet volledig moet inzetten. Zet niet de eerste ronde meteen je hele budget op één nummer. De kans dat je dan meteen al je geld kwijt raakt is groot. Kies daarom een bedrag dat je minimaal vierendertig keer kan inzetten zonder al je geld kwijt te zijn. Je kan natuurlijk denken dat bijvoorbeeld tien eurocent weinig geld oplevert. Maar mocht je winnen met roulette met een straight inzet dan win je als nog € 3,50. Dit is toch een behoorlijke winst op een inzet van tien eurocent. Dit betekend dat je zelfs met een kleine inzet behoorlijk wat geld kan winnen met roulette. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om grotere inzet zoals vijf euro te plaatsen. Je kan zo in één klap € 175 winnen wat natuurlijk een ontzettend leuk bedrag is. Uiteraard moet je dan wel het budget hebben om telkens weer opnieuw vijf euro in te zetten. Maar natuurlijk ook het geduld om deze inzet te blijven plaatsen. 

Wat misschien een geheim is van winnen met roulette is de courpier. De courpier draait meestal op dezelfde snelheid het rad. Hierdoor kan één courpier dus regelmatig één bepaald nummer draaien. Het rad is wel zo gebouwd dat één nummer niet twee keer achter elkaar valt. Maar dit hoeft ook niet als je de straight inzet op één nummer tactiek uitvoert. Je kan hiermee vierendertig keer verliezen en nog steeds winst maken. Maar er zijn dus bij één courpier die regelmatig vallen tijdens het spel door de manier van draaien. Hierdoor is het belangrijk om in de gaten te houden welke nummers dit zijn. Vervolgens kan je dit nummer gebruiken om te winnen met roulette. Sommige online roulette tafels geven aan welke nummers er regelmatig vallen bij roulette. Op basis hiervan kan je kiezen op welke nummers je inzet. De manier waarop het rad draait wordt zoals eerder geschreven bepaald door de courpier. Maar als je online roulette speelt dan speel je meestal tegen de computer. Je kan er ook voor kiezen om live roulette te spelen. Hierbij speel je tegen een echte courpier waarbij deze regels wel van toepassing zijn. Hierdoor kan het soms qua roulette strategie slim zijn om live roulette spelen in plaats van online roulette. Uiteraard kan je natuurlijk de gewone straight roulette strategie ook toepassen bij normaal online roulette. Naast deze strategieën zijn er nog veel meer roulette strategieën. Je ontdekt deze vanzelf door het spel veel te spelen en misschien jouw eigen strategie te ontwikkelen. Voor je het weet ga je winnen met roulette.

Comments are closed.